Skip to main content

Yotelair Schiphol

Yotelair Schiphol is een hotel op Schiphol Airport ligt en bevindt zich in Lounge 2. Dit hotel is alleen voor gasten die op doorreis zijn en voor gasten die voor en uitgaande vlucht zijn ingecheckt. Let op: het is niet toegestaan om grote bagage stukken mee te nemen. Het kan wel zijn dat de grote bagagestukken van te voren ingecheckt kunnen worden bij uw luchtvaartmaatschappij.

Over het Yotelair Schiphol

– De cabines zijn vergelijkbaar met de cabines van een privé vlucht van een eersteklas vlucht!
– De cabines hebben luxe bedden.
– Er zijn internationale stopcontacten in de cabines.

Hotelair heeft gratis WiFi en doet aan roomservice. De kamers zijn rookvrij en er zijn voorzieningen voor gehandicapten. De receptie staat 24 uur per dag tot uw beschikking  en u kunt onbeperkt gratis warme drankjes krijgen. Ook kunt u 24 uur per dag kiezen uit een selectie hapjes en drankjes die verkrijgbaar zijn.

Prijs-kwaliteit verhouding
De kwaliteit is vergelijkbaar met een eerste klas privé vlucht cabine. Er zijn standaard cabines en premium tweepersoonscabines.

yotelair schiphol

Adres gegevens:

Van der valk Schiphol
Rijksweg A4 3
2132 MA Hoofddorp

Datum checken

Weet u op welke datum u het hotel wilt boeken? Bekijk via de onderstaande button of dit hotel op de gewenste datum nog ruimte heeft.

Datum checken

Afstand van Schiphol Airport

U bevindt zich op Schiphol Airport achter de douane. Het centrum van Amsterdam ligt op 15 minuten met het OV.

Sterren

Geen sterren

Beoordeling gasten

De gasten van Yotelair Schiphol hebben als beoordeling een 7,4 gegeven. Hierbij wordt er rekening gehouden met prijs, kwaliteit en de afstand van het hotel naar Schiphol.