Skip to main content

Van der Valk Schiphol

Van der Valk Schiphol is een hotel dat op 10 minuten afstand van Schiphol Airport ligt. Er is een gratis pendeldienst aanwezig, maar het Van der Valk Schiphol hotel is ook bereikbaar met de auto. Het parkeren is gratis.

Over het van der Valk Schiphol

– In het gehele hotel is gratis WiFi beschikbaar.
– Alle kamers en suites zijn voorzien van een balkon of terras.
– Alle kamers hebben een eigen badkamer met een douche en/of een bad.

Het hotel serveert elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant. Daarnaast is het mogelijk om te genieten van een heerlijke lunch of diner. Bij zowel de lunch als bij het diner worden er internationale gerechten geserveerd.

Het is mogelijk om familiekamers te boeken en er is een heerlijk wellness centrum aanwezig in van der Valk Schiphol. Ook zijn er rookvrije kamers.

Prijs-kwaliteit verhouding
Wist u dat van der Valk Schiphol de hoogste score heeft op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding met betrekking tot de accommodatie? Dit van der Valk hotel is gevestigd in Hoofddorp en ligt op slechts 20 minuten rijden van de Amsterdam RAI en de Keukenhof.

van der Valk Schiphol

Adres gegevens:

Van der valk Schiphol
Rijksweg A4 3
2132 MA Hoofddorp

Datum checken

Weet u op welke datum u het hotel wilt boeken? Bekijk via de onderstaande button of dit hotel op de gewenste datum nog ruimte heeft.

Datum checken

Afstand van Schiphol Airport

De afstand vanaf het hotel naar Schiphol is 7,2 kilometer. In ongeveer 10 minuten ben je op het vliegveld. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een pendelbus.

Sterren

Het van der Valk hotel Schiphol is een vier-sterrenhotel. De kamers zijn goed onderhouden en er is van alles te doen. Ook het eten is erg goed.

Beoordeling gasten

De gasten van hotel van der Valk Schiphol hebben als beoordeling een 8.3 gegeven. Hierbij wordt er rekening gehouden met prijs, kwaliteit en de afstand van het hotel naar Schiphol.