Skip to main content

Sheraton Schiphol

Sheraton Schiphol is een hotel dat op enkele minuten afstand van Schiphol Airport ligt. Het Sheraton hotel is een erg gewaardeerd hotel en dat komt door het goede eten en de fitnessruimte.

Over het Sheraton Schiphol

– In het gehele hotel is gratis WiFi beschikbaar.
– 407 kamers die modern zijn ingericht.
– Sportbar en hotelbar

In het gastronomisch restaurant kunt u de hele dag door genieten van heerlijk vers klaargemaakt eten. Na het eten lekker sporten of genieten in de sauna. Het is allemaal mogelijk.

Er is parkeergelegenheid, gratis wifi en dieren zijn toegestaan.  Daarnaast is er een geldwisselservice aanwezig om buitenlands geld op te nemen.

Prijs-kwaliteit verhouding
Wist u dat Sheraton Schiphol een van de hoogste score heeft op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding met betrekking tot de accommodatie? Dit Sheraton hotel ligt op 30 minuten rijafstand van Zandvoort en op 20 minuten van Keukenhof.

Sheraton Schiphol

Adres gegevens:

Van der valk Schiphol
Rijksweg A4 3
2132 MA Hoofddorp

Datum checken

Weet u op welke datum u het hotel wilt boeken? Bekijk via de onderstaande button of dit hotel op de gewenste datum nog ruimte heeft.

Datum checken

Afstand van Schiphol Airport

De afstand vanaf het hotel naar Schiphol is 0,2 kilometer. In een paar minuten ben je op het vliegveld.

Sterren

Het van der Valk hotel Schiphol is een vier-sterrenhotel. De kamers zijn goed onderhouden en er is van alles te doen.

Beoordeling gasten

De gasten van Sheraton Schiphol hebben als beoordeling een 8.5 gegeven. Hierbij wordt er rekening gehouden met prijs, kwaliteit en de afstand van het hotel naar Schiphol.