Skip to main content

Mercure hotel Schiphol

Mercure hotel Schiphol is een hotel gelegen op Schiphol Airport bij lounge 3. Er is een gratis WiFi aanwezig. Er is in dit hotel 24 uur roomservice.

Over het Mercure hotel Schiphol

– In het gehele hotel is gratis WiFi beschikbaar.
– Alle kamers en suites zijn voorzien van een balkon of terras.
– Alle kamers hebben een eigen badkamer met een douche en/of een bad.

In de buurt van het hotel kunt u bij restaurant Bread terecht voor heerlijk eten. In dit zelfbedieningsrestaurant is een ruime keuze aan drankjes en verschillende broodjes.

Let op: Het is niet mogelijk om bagage mee te nemen naar het hotel dat is bedoeld voor in het ruim van het vliegtuig. Hier is geen ruimte voor. Wel ideaal voor een vlucht waar u alleen handbagage meeneemt!

Prijs-kwaliteit verhouding
Wist u dat Mercure hotel Schiphol een goede beoordeling krijgt en dat u na uw overnachting zo door de douane heen kunt lopen? Ideaal voor de korte vluchten!

Mercure Hotel Schiphol

Adres gegevens:

Van der valk Schiphol
Rijksweg A4 3
2132 MA Hoofddorp

Datum checken

Weet u op welke datum u het hotel wilt boeken? Bekijk via de onderstaande button of dit hotel op de gewenste datum nog ruimte heeft.

Datum checken

Afstand van Schiphol Airport

De afstand vanaf het hotel naar Schiphol is 0,2 kilometer. In enkele minuten bent u op het vliegveld.

Sterren

Het Mercure hotel Schiphol is een drie-sterrenhotel. De kamers zijn goed onderhouden en er is van alles te doen. Ook het eten is erg goed.

Beoordeling gasten

De gasten van het Mercure hotel Schiphol hebben als beoordeling een 7.7 gegeven. Hierbij wordt er rekening gehouden met prijs, kwaliteit en de afstand van het hotel naar Schiphol.