Skip to main content

Hilton Schiphol

Hilton Schiphol is een hotel dat op enkele minuten afstand van Schiphol Airport ligt. Het is mogelijk om uw auto bij dit hotel te parkeren, er is gratis WiFi, er is een wellnesscentrum, een sportschool en huisdieren zijn toegestaan. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij het geweldige restaurant.

Over het van der Hilton Schiphol

– In het gehele hotel is gratis WiFi beschikbaar.
– Super goede service.
– Ook vegetarisch eten beschikbaar.

Het hotel serveert elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant. Daarnaast is het mogelijk om te genieten van een heerlijke lunch of diner. Bij zowel de lunch als bij het diner worden er internationale gerechten geserveerd. Ook de cocktail bar is de moeite waard om te blijven hangen.

Het is mogelijk om familiekamers te boeken en er is een heerlijk wellness centrum aanwezig in het Hilton Schiphol. Ook zijn er rookvrije kamers.

Prijs-kwaliteit verhouding
Wist u dat het Hilton Schiphol de hoogste score heeft op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding met betrekking tot de accommodatie? Vooral de service van de medewerkers is geweldig! Slapen met een glimlach!

Adres gegevens:

Hilton Schiphol
Schiphol Boulevard 701
Schiphol

Datum checken

Weet u op welke datum u het hotel wilt boeken? Bekijk via de onderstaande button of dit hotel op de gewenste datum nog ruimte heeft.

Datum checken

Afstand van Schiphol Airport

De afstand vanaf het hotel naar Schiphol is 0,5 kilometer. In ongeveer 10 minuten ben je op het vliegveld.

Sterren

Het Hilton Schiphol is een vier-sterrenhotel. De kamers zijn goed onderhouden en er is van alles te doen. Ook het eten is erg goed.

Beoordeling gasten

De gasten van hotel Hilton Schiphol hebben als beoordeling een 8.9 gegeven. Hierbij wordt er rekening gehouden met prijs, kwaliteit en de afstand van het hotel naar Schiphol.