Skip to main content

CitizenM Schiphol

CitizenM Schiphol is een hotel dat op enkele minuten afstand van Schiphol Airport ligt. Het is mogelijk om gratis te parkeren en ook de WiFi is gratis. Daarnaast is dit hotel toegankelijk voor gehandicapten.

Over het CitizenM Schiphol

– In het gehele hotel is gratis WiFi beschikbaar.
– Toegankelijk voor gehandicapten.
– Gratis gebruik maken van films.

Het hotel heeft mooie king-size bedden en is voorzien van alle luxe die gewenst is! Van regendouche tot flatscreen-tv en van een eigen badkamer tot klimaatbeheersing.

Het is mogelijk om familiekamers te boeken en het hotel is met de trein 24 uur per dag te bereiken. Ook zijn er rookvrije kamers.

Prijs-kwaliteit verhouding
Wist u dat CitizenM Schiphol de hoogste score heeft op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding met betrekking tot de accommodatie? Dit

Adres gegevens:

CitizenM Schiphol
Jan Plezierweg 2
Schiphol

Datum checken

Weet u op welke datum u het hotel wilt boeken? Bekijk via de onderstaande button of dit hotel op de gewenste datum nog ruimte heeft.

Datum checken

Afstand van Schiphol Airport

De afstand vanaf het hotel naar Schiphol is 0,5 kilometer. In enkele minuten bent u op het vliegveld. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Sterren

Het CitizenM hotel Schiphol is een vier-sterrenhotel. De kamers zijn goed onderhouden en er is van alles te doen. Ook het eten is erg goed.

Beoordeling gasten

De gasten van hotel CitizenM Schiphol hebben als beoordeling een 8.8 gegeven. Hierbij wordt er rekening gehouden met prijs, kwaliteit en de afstand van het hotel naar Schiphol.