Skip to main content

Het huren van een privé jet bij First Class Aviation kan voor een erg aangename en fijne reis zorgen. Veel mensen kiezen ervoor een privé jet te huren om gebruik te maken van de diverse voordelen die er bij kijken komen ten opzichte van het reizen met een regulier passagiersvliegtuig. Uiteraard is het huren van een privé jet wel een stuk duurder dan het reizen met een regulier passagiersvliegtuig. De kosten van de huur ervan kunnen erg verschillen en zijn dan ook afhankelijk van diverse factoren. Hieronder lees je meer over de kosten van het huren van een privé jet.

Waarvan zijn de kosten afhankelijk?
Hoeveel het je in totaal gaat kosten een privé jet te huren is afhankelijk van meerdere factoren. allereerst speelt de afstand die je gaat vliegen een grote rol. Als je een verre reis wilt maken, zullen de kosten logischerwijs een stuk duurder uitvallen dan bij een korte afstand. Dit heeft onder andere te maken met de hoeveelheid brandstof die het vliegtuig zal verbranden, maar ook met de tijd die er in de reis gaat. Daarnaast speelt de hoeveelheid dagen dat je op je bestemming blijft ook een rol. Bij een zakenreis is het vaak zo dat er maximaal 1 of 2 nachten in het land waar heen wordt gegaan verbleven wordt. Hoe meer dagen, hoe meer het over het algemeen kost. Ook speelt soms het aantal passagiers een rol in de prijs. Dit is niet altijd het geval, maar een reis met meer mensen kan zeker wel een stuk duurder uitvallen dan een privé jet die slechts voor een aantal personen is bedoeld. Indien je tijdens je reis nog bepaalde extra wensen hebt kan dit uiteraard ook en rol spelen in het kostenplaatje.

Aan wat voor prijsindicatie moet je denken?
Al met al zijn er veel dingen die je reis duurder of goedkoper kunnen maken met een privé jet. Over het algemeen kun je er vanuit gaan dat de goedkoopste privé jets om te huren rond de 8000 euro zitten. Vaak zit hier niet veel bij en is de reis ook niet erg uitgebreid. Uiteraard bevinden zich wel de voordelen van het huren van een privé jet in deze prijs. Als je het wat uitgebreider wilt, wat meer mensen wilt meenemen en wel een mooi afstandje wilt vliegen kun je al snel denken aan zo’n 12.000 euro. Als je lang wilt verblijven op een bepaalde locatie, bijvoorbeeld een week en je neemt een groot gezin mee kan de prijs al snel richting de 30.000 euro gaan.

admin

Author admin

More posts by admin